Vegos veckomeny v. 45

Den här veckans vegetariska meny bjuder bland annat på enkla kroppkakor med svarta bönor, mustig tomatsås med gnocchi och en thailändsk klassiker.

Måndag: Gnocchi med tomatsås
Tisdag: Kroppkakor med svarta bönor
Onsdag: Vegetarisk kebabgryta
Torsdag: Fransk löksoppa
Fredag: Frasig samosarulle
Lördag: Satayspett med jordnötssås
Söndag: Morotsfalafel med tomatsallad
Sött: Banankaka med chocolate chip

Måndag: Gnocchi med tomatsås

Börja veckan med omfamnade gnocchi i en mustig tomatsås. Enkelt och snabbt.

Tisdag: Kroppkakor med svarta bönor

Kroppkakor är så underskattat och så gott! De här är fyllda med svarta bönor och älskas av alla.

Onsdag: Vegetarisk kebabgryta

Kebabgryta är ett kul sätt att använda vegetarisk kebab på. Servera med ris och sallad.

Torsdag: Fransk löksoppa

En äkta fransk löksoppa som känns helande nu när det är kallt ute. Servera med baguette och en god ost.

Fredag: Frasig samosarulle

Jag lockar fram sommarminnen med den här frasiga rullen fylld med kryddig indisk potatis.

Lördag: Satayspett med jordnötssås

Lyxa till med en thailändsk klassiker!

Söndag: Morotsfalafel med tomatsallad

Falafel är så galet billigt att göra själv. Vi pratar kronor per portion, inte mer. Det här är en lite lyxigare variant som serveras med en tomatsallad.

Sött: Banankaka med chocolate chip

Jag älskar banankaka mer än något annat. Det blir alltid bra, är lagom sött och oslagbart tillsammans med choklad.