Måndag: Gnocchi med tomatsås
Tisdag: Kroppkakor med svarta bönor
Onsdag: Vegetarisk kebabgryta
Torsdag: Fransk löksoppa
Fredag: Frasig samosarulle
Lördag: Satayspett med jordnötssås
Söndag: Morotsfalafel med tomatsallad
Sött: Banankaka med chocolate chip
Måndag: Gnocchi med tomatsås
Börja veckan med omfamnade gnocchi i en mustig tomatsås. Enkelt och snabbt.
Tisdag: Kroppkakor med svarta bönor
Kroppkakor är så underskattat och så gott! De här är fyllda med svarta bönor och älskas av alla.
Onsdag: Vegetarisk kebabgryta
Kebabgryta är ett kul sätt att använda vegetarisk kebab på. Servera med ris och sallad.
Torsdag: Fransk löksoppa
En äkta fransk löksoppa som känns helande nu när det är kallt ute. Servera med baguette och en god ost.
Fredag: Frasig samosarulle
Jag lockar fram sommarminnen med den här frasiga rullen fylld med kryddig indisk potatis.
Lördag: Satayspett med jordnötssås
Lyxa till med en thailändsk klassiker!
Söndag: Morotsfalafel med tomatsallad
Falafel är så galet billigt att göra själv. Vi pratar kronor per portion, inte mer. Det här är en lite lyxigare variant som serveras med en tomatsallad.
Sött: Banankaka med chocolate chip
Jag älskar banankaka mer än något annat. Det blir alltid bra, är lagom sött och oslagbart tillsammans med choklad.