Annons
Cape Ad

Zetas BreOliv, nu även med mildare smak

För exakt ett år sedan blev det möjligt att bre olivoljans unika smak och egenskaper på mackan med Zeta BreOliv. Nu lanseras BreOliv Mild, en produkt med precis lika mycket olivolja, men mildare smak.

– Det visade sig svårare än jag trodde att få fram en bredbar produkt när man vill undvika palmolja och tillsatser. Glädjande nog verkar konsumenterna uppskatta att den bara innehåller fyra ingredienser för det har blivit en jättesuccé. BreOliv har även blivit utsedd till en av årets bästa hälsomatprodukter 2019 av tidningen Må Bra.

Framgången med BreOliv gör att Di Luca & Di Luca nu växlar upp ytterligare och lanserar BreOliv Mild. Även den har ursprung i växtriket och innehåller precis som originalet 72 % olivolja, fett från shea samt lite vatten och salt. Skillnaden är att en del av extra jungfruolivoljan är utbytt mot vanlig raffinerad olivolja för att ge produkten en mildare och mjukare smak*.

– Vår vision är att göra det enkelt för alla att byta till ett fett som till största delen är omättat, särskilt nu när BreOliv finns i två smaker, avslutar Fernando.

BreOliv Mild kommer att säljas på Ica, Coop, Hemköp, Citygross samt Mathem och finns i butik från v 7. Priset för en ask BreOliv Mild, 200 g, är ca 45 kronor.