Wings och korv från Quorn

Quorn utökar sortimentet med veganska ”kycklingvingar” och en efterlängtad korv. Vi vill så gärna testa!


– Korv är överlägset den produkt vi får flest önskemål om så det känns super att vi har en riktigt bra korv i vårt sortiment igen. Vi fortsätter också satsningen på vårt populära Chicken Style-sortiment och utökar med Buffalo Wings, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn är gjort av mycoprotein, produkterna är lättlagade och populära i vardagen.

Den nya veganska korven är matig och milt kryddad, den är något mindre än en klassisk grillkorv. Quorn Vegokorv passar i en mängd olika rätter och serverad i enminibaguette funkar den perfekt som ett alternativ till traditionell korv i bröd.

Quorn Vegan Buffalo Wings är den senaste nyheten i det populära Chicken Style-sortimentet som Quorn kommer fortsätta satsa på framåt. De panerade och krispiga bitarna är riktigt smakrika och perfekta för alla som gillar lite sting. De är enkla att tillaga i ugn och passar lika bra till pommes frites och klyftpotatis som till ris och grönsaker.

Quorn Vegokorv. En förpackning innehåller 270 g och finns i frysdiskarna hos ICA och City Gross. Cirkapris 33,90 kr.
Quorn Vegan Buffalo Wings. En förpackning innehåller 250 g och den finns i frysdiskarna hos ICA och City Gross. Cirkapris 38,90 kr.