Jepp, de är verklighet. I maj kommer de att testas på ett gäng restauranger runt om i landet och snart hoppas vi att alla restauranger kan erbjuda de smått fantastiska shakerna.

9 maj 2018

–  Med den nya shaken får alla shakeälskare ett ännu godare alternativ än den milkshake vi har nu på menyn. Jag är supernöjd med smaken och krämigheten i den här växtbaserade shaken, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Planen är att den helt ersätter den nuvarande milkshaken i smakerna vanilj, choklad och jordgubb.
Lyxshake variant med frukt och bär som ger lyxig och god smak. Den kommer att finnas i smakerna jordgubb och blåbär.
Basen på shaken är gjord av kokosmjölk och kokosfett.

Var kan man testa dem? Först ut är MAX Hötorget i Stockholm. Sedan kommer de att testa den på restaurangerna i Luleå city, Umeå city, Uppsala city, Göteborg Gamla Ullevi och Malmö city. Om gästerna är nöjda med smak och kvalitet är målet att lansera shaken under sommaren i alla restauranger.

Hur var de då? Eh…. helt jevla fantastiska! Krämiga, söta, fylliga, svalkande och ruskigt goda! Vi kan knappt bärga oss tills de letar ut sig i landet, så att inte bara vi kan åtnjuta den udda men underbara kombon…friterade pommes doppade i jordgubbshake. ;-)