Annons
Cape Ad

VEGO:s veganutmaning!

Häng med Mattias och VEGO och testa att äta växtbaserat i 30 dagar. 30 dagar! Det är ju ingenting OCH vi gör det tillsammans!

Det här är en utmaning som är helt upp till dig. Jag vet att du kommer att klara 30 dagar med växtbaserad mat utan problem, men om du skulle falla dit någon gång… lugn… ingen kommer att skälla ut dig. Det här är bara ett ypperligt tillfälle att testa och inse hur underbart gott och roligt det är.

Vi börjar den 1 januari och då är det bra om du redan har kollat upp några inspirerande recept att göra. Antingen i senaste numret av VEGO, gamla nummer, här på hemsidan, i någon härlig kokbok eller googla dig fram till något.

Vi kommer sedan att peppa i sociala medier, vilket är vår Facebooksida @matmagasinetvego och Instagramkonto @vegomagasinet. Det kommer att bjudas på recept, fakta om vegankost, videor, livestreamar och allt möjligt för att guida dig och inspirera dig längs vägen.

Jag tänker inte skriva något mer, för det är inte knepigare än så här. När du vaknar den 1 januari så är det på en ny grön resa och vi kommer att ha superkul tillsammans. Go vegan!