Annons
Cape Ad

Vegos veckomeny v.44

Pumpor börjar poppa upp överallt så jag var bara tvungen att ha med två av mina favoritpumparätter: Pumpalasagne med salvia och en indisk gryta med kokosmjölk. Ja, det finns många fantastiska råvaror nu på hösten och jag har försökt att få med så många som möjligt i den här veckomenyn.

Måndag: Currypaj

Om du älskar ”kyckling” curry är det här en paj för dig. Vegetariska bitar, röd curry och paprika gör det här till en favorit hos alla.


Tisdag: Smakrik tofu i bröd

Det här är en tofurätt jag gör när jag vill ha något snabbt. Den är dessutom väldigt enkel.


Onsdag: Rostad rödbetspasta

Den här pastan får en nästan galet rosa färg av rostade rödbetor. Servera som den är eller vänd ner ett gäng kokta kikärter i såsen.


Torsdag: Jordärtskockssoppa med apelsinlinser

Jordärtskockor är lite omständliga att skala, men när väl det är gjort har du den bästa rotfrukten till soppa! Fyllig, värmande och underbar om du serverar tillsammans med de här friska linserna.


Fredag: Loaded nachos

En form fylld med tacofärs, nachos och annat gott är ibland allt man behöver för att fira att det äntligen är fredag.

Lördag: Indisk pumpacurry

Här ser ni en av mina favoritgrytor. Den är kryddig och värmande och innehåller en spännande mix av pumpa och bönor.

Söndag: Pumpalasagne med salvia

Pumpa och salvia är en kombo som är svår att värja sig från. Det blir ju så himla gott!

Sött: Päronpaj med rödvin och mandel

Den här kräver lite jobb men är så himla god. Rödvin, mandel och päron i en enda fulländad paj signerad matoraklet Julia Child.