Måndag: Chilensk gryta med bönor
Matig, mumsig chilensk husmanskost. Ett perfekt sätt att använda vita bönor på.
Tisdag: Empanadas
Snabba empanadas som görs på kyld pizzadeg och fylls med en kryddig färsfyllning med oliver.
Onsdag: Pizza i stekpanna!
Pizza i stekpanna blir så mycket bättre än man tror. Var bara försiktig så att du inte bränner botten.
Torsdag: Krispig Caesarsallad
Det här är min twist på klassikern Caesarsallad. Jag har gjort en krämig valnötsdressing och krispig shiitakebacon.
Fredag: Taco crunchwrap
Crunch wrap är bara ett roligare sätt att äta tacos på. Du viker in allt i ett tortillabröd och steker sedan frasigt.
Lördag: Potatisbullar med kålrot
Om du gillar kålrot är det här ett recept för dig. Som klassiska potatisbullar… fast med kålrot! Som gjort för en klick lingonsylt.
Söndag: Rödvinsgryta med svenska baljväxter
Det finns många svenska baljväxter, bland annat rättviksärten som gör sig toppen i grytor. Här en mustig variant med rödvin.
Dessert: Rödvinssorbet med hallon
På tal om rödvin kommer min favoritsorbet här. En rödvinssorbet med hallon som har knockat alla mina gäster genom åren.