Annons
Cape Ad

Vegos veckomeny v.22

Den här veckan blir det en blandning av genvägar via vegofärs och bollar till en somrig pastasås med fänkål och vit sparris och krämig mexikansk bönbowl. Du måste även testa desserten som är en smidig sak gjord på färdig smördeg, kolasås och banan.

Måndag: Libapizza

Det här är min go to när jag vill ha något snabbt och enkelt. En turkisk pizza som görs på färdiga libabröd.

Tisdag: Vegobollar i krämig paprikasås

Köp färdiga vegobollar och vänd ner de i den här krämiga paprikasåsen. Så smidigt!

Onsdag: Mexikansk bönbowl

Jag älskar att ha skafferiet fyllt av bönor. Då kan man enkelt mixa ihop den här röran. Servera med goda såser, nachos och en sallad.

Torsdag: Vegetarisk bouillabaisse med fänkål

Inspirerad av bouiollabaisse fast med bara fem ingredienser… och vegetarisk!

Fredag: Färspaj med ostigt täcke

Den här färspajen täcks av potatismos fyllt med riven ost. Svårslaget!

Lördag: Het blomkålsburgare

Min absoluta favoritburgare alla kategorier. Frasigt friterad blomkål med Buffalo hot sauce.

Söndag: Pasta med vit sparris och fänkål

Den här pastan har hängt med mig i 10 år nu och slutar aldrig att vara god. Så somrig på alla sätt.

Sött: Tarte tatin med Banan

Superenkel dessert med färdig kolasås. Perfekt med en kula glass.