Annons
Cape Ad

Vegos veckomeny v.15

Den här veckan blev en blandning av goda grejer i säsong som morot, broccoli och blomkål. Blandat med favoriter som krispig tacowrap och en efterlängtad rabarberkaka.

Måndag: Krämig pasta med stekt blomkål

Jag älskar blomkål i alla former. Här används den både till en krämig pastasås och steks för att serveras till. Psst… fryst går minst lika bra.

Tisdag: Teriyakibroccoli med nudlar

Jag har alltid färdig teriyakisås hemma i kylskåpet så att jag kan svänga ihop enkla rätter som den ähr.

Onsdag: Frasiga morotsjärpar

Morötter är billiga och goda, inte minst såhär års. Så gör de här järparna!

Torsdag: Sardinsk fänkålssoppa

Den här soppan andas sommar och är precis vad som behövs för att jaga bort det sista av vintern.

Fredag: Taco crunchwrap

Min nya favorit att äta tacowrap på. Du viker ihop den till ett trekantigt paket och allt blir bara helt underbart frasigt.

Lördag: Vegetarisk tapaskväll

Ikväll blir det tapas! Här är fem av mina gröna favoriter.

Söndag: Vegetarisk kalops

När jag skriver den här menyn är det snö utanför, så vad passar du bättre än en klassisk kalops?

Bakat: Rabarberkaka

Så fort jag såg rabarber i matbutiken så sprang jag. Men även för dig som längtar till dina egna så har du här en grym kaka att använda de i.