Annons
Cape Ad

Vegonyheter från Picadeli – Teriyaki strips och crunchiga puffar

Nu tar Picadeli inspiration från Japan. Salladspionjärerna på Picadeli kommer nu bland annat med veganska teriyaki strips. En smakfest med vitlök, ingefära och peppar.

De lanserar även saltrostad majs. En knaprig och lättsaltad topping som passar som tillbehör till alla Picadelis smaker. Dessutom tar säsongens grödor plats i salladsbarerna när höstens smakrika råvaror, som svartkål, grönkål och Karljohansvamp är givna favoriter för den som vill äta säsongsbaserat.

– Vi märker att de som äter kött till vardags väljer växtbaserade alternativ när de plockar sin Picadelisallad! Att vi kan få fler att välja sunda och klimatsmarta alternativ är det ju helt fantastiskt! Nu hoppas vi att våra goda Teriyaki strips lockar många att plocka ihop vegetariska sallader i höst! För vem är inte sugen på smaker av vitlök, sesam och ingefära när lunchrasten närmar sig! Tillsammans med vår asiatiska nudelsallad är de nya stripsen verkligen höstens vinnare, säger Frida Bresander, marknadschef Picadeli Sverige.

Picadelis salladsbufféer finns i fler än 2100 butiker runt om i Europa, från Skandinavien i norr till Frankrike i söder.