4 portioner GF Använd risnudlar
nudlar för 4 personer
400 g marinerad tofu, tärnad
1 gul lök, tunt skivad
1 röd paprika, hackad
1 morot, i tunna strimlor
1 pak choi, grovhackad
3 vitlöksklyftor, finhackade
1 näve böngroddar
Sås
2 msk vatten
2 msk ljus sojasås
1 tsk mörk sojasås
1 tsk sesamolja
1 tsk majsstärkelse
1. Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Fräs tofun i lite olja tills den får fint med färg. Lägg över på en tallrik.
3. Fräs nu gul lök, paprika och morot tills allt mjukar och får fint med färg.
4. Vänd ner pak choi, vitlök och böngroddar. Låt fräsa med i någon minut. Vänd sedan ner tofun.
5. Vänd ner nudlarna och låt fräsa med så att de får lite färg.
6. Rör ihop samtliga ingredienser till såsen i en skål. Häll ner i stekpannan och blanda väl. Servera!