Den här wrapen är både snabb, supergod, krispig och krämig på samma gång. Grunden är Bärta chili & lime som blandas med en asiatisk caesardressing.

27 apr 2020

*I samarbete med Bärta*
Bärta är en av mina favoritprodukter, gjord på groddad och fermenterad svensk, ekologisk gul ärta. Den är glutenfri, supsersvensk och vegansk. Bärta har flera olika produkter, både en hel naturell bit samt en löjligt smarrig burgare. Läs mer på deras hemsida.

4 portioner

1 paket Bärta bitar chili & lime
4 stora tortillabröd

Asiatisk caesardressing

2 dl majonnäs, t ex äggfri
2 vitlöksklyftor
2 msk riven färsk ingefära
1 msk ljus japansk sojasås
1 tsk sesamolja
1 tsk sambal oelek

Sallad
2 huvud romansallat
1 dl färska böngroddar
2 salladslökar , tunt skivade
2 msk rostade vita sesamfrön
ev. färsk koriander

1. Tina Bärta chili & lime och stek sedan gyllene i lite olja.
2. Rör ihop samtliga ingredienser till dressingen.
3. Skölj salladen och riv i bitar. Blanda med böngroddar, salladslök och dressingen i en skål.
4. Fyll tortillabröden med den asiatiska caesarsalladen, Bärta chili & lime, rostade seasamfrön och färsk koriander.

Relaterade artiklar