Veganska mellanmål från Spoons!

Två krämiga chiapuddingar med havre som finns i smakerna choklad och bär. Perfekt både som frukost och mellanmål.

– Vi ser en ökad efterfrågan på nyttiga mellanmål och frukostalternativ och med Super Pot vill vi erbjuda en hälsosam och hemlagad måltid till de som inte har tid eller ork att laga det själv, säger Ulrika Gervais, grundare och VD på Spoons.

Spoons Super Pot är len och krämig som en chiapudding men innehåller även glutenfria havregryn för extra mättnad och brer, riktiga bär och frukt för naturlig sötma och olika superfoods för en extra vitaminboost. Kokosgrädde gör den extra krämig och naturligt laktosfri och chiafröna gör den är full av omega 3 och protein.

SPOONS SUPER POT CHOKLAD
Krämig och mättande chiapudding på kokosgrädde med berrika havregryn, söt banan med härligt crunch från antioxidantrika cacao nibs, jordnötssmör och kokosflingor.
Rek pris 35 kr (200 g)
Ingredienser: vatten, kokosgrädde, banan (13%), chiafrön (6%), glutenfria havregryn, jordnötssmör, agavenektar, cacao nibs, kokos ingor, kakaopulver, salt.

SPOONS SUPER POT BÄR
Härligt krämig och len chiapudding med tropisk kokos och mango. För en extra antioxidantboost har vi tillsatt blåbär och hallon!
Rek pris 35 kr (200 g)
Ingredienser: vatten, kokosgrädde, mango (13%), chiafrön (6%), glutenfria havregryn, blåbär, hallon, agavenektar, kokosflingor, salt.