Veganska kosttillskott

Apoteket Hjärtat har en serie med fyra olika kosttillskott. Produkterna är fria från animaliskt innehåll, och är registrerade och godkända av Vegan Society.

Vitaminerna D, B och Järn har kapslar tillverkade av cellulosa och kan även öppnas och ströas ut över mat och dryck för de som har svårt att svälja tabletter eller kapslar. Kosttillskotten är lämpliga för vuxna och barn över 12 år, och passar även ammande och gravida. Kosttillskotten innehåller inga allergener.

Hjärtats Vitamin D
100 st, pris 119kr.
Ett kosttillskott med hög dos av vitamin D. Vitamin D bidrar bland annat till att bibehålla normal benstomme och tänder, immunförsvarets normala funktion, normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor, normala kalciumnivåer i blodet såväl som att bibehålla normal muskelfunktion. Dosering är en kapsel om dagen.

Hjärtats Järn + Vitamin C
100 st, pris 119kr.
Ett kosttillskott med Järn och Vitamin C. Järn bidrar till normal bindning av röda blodkroppar och hemoglobin, och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C hjälper kroppen till att öka järnupptaget. Dosering är en kaspel om dagen.

Hjärtats Vitamin B komplex
100 st, pris 139kr.
Ett kosttillskott med Vitamin 83, B9 och 812. Vitamin 83, 89 och 812 bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt bidrar till normal psykologisk funktion. Dosering är en kapsel om dagen.

Hjärtats Omega 3
60 st, pris 239kr.
Omega 3 Vegan innehåller naturliga omega-3-fettsyror, bland annat EPA och DHA, som utvunnits från alger. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag om minst 250 mg EPA och DHA. Dosering är en till två kapslar om dagen.