Veganska färdigrätter från Vegme!

Vegme fortsätter att sätta smakerna först när de nu lanserar tre smarriga färdigrätter att äta när du inte hinner, vill eller orkar laga mat. Perfekt!

Vegobullar med mos, pasta bolognese och thaigryta,  tre klassiker i veganska versioner signerade Vegme.

– Färska färdigrätter omsätter över 700 miljoner och växer med 13 % årligen vilket visar på en stor efterfrågan som vi gärna vill bemöta. Undersökningar hos vår målgrupp har också visat på en avsaknad av just veganska färdigrätter. Att idag gå till matbutiken för att köpa sig en vegansk färdig lunch eller middag är inte helt enkelt eftersom utbudet är så pass begränsat. Därför känns det jätteroligt att kunna erbjuda fler alternativ och göra det enklare att äta mer grönt och klimatsmart, även när det ska gå fort, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.

Färdigrätterna kommer att säljas på ICA, Coop och Hemköp samt inom kort även på 7-Eleven och Pressbyrån.

Vegobullar med mos
En klassiker i en ny tappning. VegMe’s vegobullar med stekyta i en havregräddsås serveras med hemlagat potatismos och lingonsylt.
Pris: cirka 59,90-64,90 SEK

Thaigryta

VegMe’s Pulled Naturell i en gryta av kokosgrädde och röd curry där sött och salt möts i perfekt kombination av milt och starkt. Perfekt för den som gillar kryddigt!
Pris: cirka 59,90-64,90 SEK

Pasta Bolognese

VegMe’s naturella färs i en mustig och örtig tomatsås, serveras med gluten- och äggfri pasta. En ny favorit för hela familjen!
Pris: cirka 59,90-64,90 SEK