Vegansk kexchoklad!

Årets chokladnyhet, Kexchoklad Vegan, är snart här! Nya Kexchoklad Vegan är en choklad med krispiga fyllda rån, täckta med mörk choklad.

Kexchoklad är Cloettas är en favorit hos många svenskar och vi har sååå länge hoppats och längtat efter en vegansk version.  Kexchoklad Vegan är en mjölkfri och vegansk Kexchoklad med mörk choklad. Frasiga fyllda rån, täckta med mörk choklad.

Chokladöverdraget på Kexchoklad Vegan består av mörk choklad till skillnad mot originalet som har ett täcke av ljus choklad. Cloetta har låtit konsumenterna testa nya Kexchoklad Vegan och de anser att den mörka chokladen är lagom söt och produkten mycket god.
– Vi är glada att kunna bredda vårt erbjudande så att fler konsumenter kan njuta av vår goda Kexchoklad. Kexchoklad Vegan möter efterfrågan från konsumenter och gör det möjligt för både veganer, vegetarianer och älskare av mörk choklad att njuta av Kexchoklad, säger Marie Schelin, Senior Brand Manager på Cloetta.

Som ett led i arbetet med att skapa ett mer hållbart produktsortiment, innehåller chokladen Rainforest Alliance-certifierad kakao.

Kexchoklad Vegan lanseras vecka 7 2021 och du hittar produkten i de flesta butikerna inom service- och dagligvaruhandeln.