Vegansk kebabpizza på 10 minuter

Börja det nya året med en supersnabb kebabpizza! Svenskarnas favoritpizza, nu klar på 10 minuter och med en läckert tunn botten och bästa vegokebaben!

*I samarbete med Schysst käk*

Jag var sedan tidigare ett stort fan av Schysst käks många veganska produkter och blev så peppad av att de nu har ett pizzakit med en stenugnsbakad botten och en riktigt god tomatsås till. Bottnarna är lagom tunna och ger en härligt krispig pizzabotten. Bara bred på tomatsåsen och toppa med valfri topping, grädda i 220 grader i 6-8 minuter och pizzan är klar!

2 pizzor

1 Schysst käk pizzakit
3 dl riven veganost
1 paket Schysst käk Vegokebab
2 tomater, skivade
srirachasås
vitlökssås, se nedan
feferoni

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Bred ut tomatsåsen som kommer med kitet över bottnarna.
  3. Strö över riven ost och toppa med vegokebab och tomater.
  4. Grädda pizzorna i 6-8 minuter eller tills de har fått fint med färg.
  5. Ringla över srirachasås och vitlökssås. Strö över feferoni.

Vitlökssås
1 dl naturell yoghurt, t ex soja- eller havreyoghurt
2 msk majonnäs
2 msk vatten
1 vitlöksklyfta, pressad
salt
vitpeppar

Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.