Femstjärning veganlyx i Paris

Paris får sin första helt veganska afternoon tea på det femstjärniga lyxhotellet Shangri-la, skapad av några av stans bästa konditorier.

 

bakverk parisSommaren 2015 introducerade restaurang La Bauhinia på det femstjärninga lyxhotellet Shangri-La i Paris 100% vegetariska rätter på sin menyn i ett steg mot en mer hållbar och hälsosam approach. Växtriket gick även igen i den färgsprakande drinkmenyn. Den gröna vägen blev succé och nu tar Executive Chef Christophe Moret och konditormästaren Michaël Bartocetti konceptet vidare och introducerar en helt vegansk afternoon tea! Om vi är glada!? Oui oui!

Fokus ligger på rena smaker från de bästa frukterna och bären du kan hitta. I övrigt ett konfetti av bra fetter som kokosolja, oraffinerat socker, nötter och växtmjölk. Med en touch av femstjärning lyx skapad av några av de bästa konditorierna i bakverkens huvudstad Paris.
Efter månader av jobb för att få till en lika hög kvalitet som hotellets övriga lyxutbud, har de nu 10 olika bakverk som kommer få dig att sväva av lycka. Självklart hittar du den franska klassikerna Mont-Blanc med kastanjepuré, syrlig citrontart och en riktigt mörk chokladtart på menyn.

Pris: 39€ för afternoon tea, 55€ om du vill dricka Champagne till.

La Bauhinia
Shangri-la Hotel
10, avenue d’Iéna, Paris

Vegan-Afternoon-tea-Winkelmann