Vegan Fine Dining Pop-up – 26-28 maj

Dags för del två av Anders Ramsays pop up-succé TENZO med en ny åtta rätters avsmakningsmeny. Alla ingredienser kommer från växtriket. Boka nu innan det är för sent!

”Jag vill öka medvetenheten och intresset för bra och spännande grönsakskompositioner och hoppas kunna erbjuda det till alla som vill komma och uppleva en helkväll i växtrikets tecken.

Temat denna gång hämtar inspiration från det som föds, växer och utvecklas utanför staden för att sedan hamna i den. Vi måste värna den miljö som finns utanför städerna för att ha resurser kvar i framtiden. Vi måste se allt som finns runt omkring oss och ta tillvara hela råvaran.

Menyn är helt vegetarisk (vegansk), med andra ord både mjölkfri och äggfri. Jag kommer även att jobba ekologiskt och glutenfritt samt undvika att använda något raffinerat socker över huvud taget.”

Anders Ramsay vann Årets gröna kock redan 1998, har under flera år ansvarat för Nobelmiddagens vegetariska meny, och vann 2015 The vegetarian Chance – en internationell kocktävling i Milano. Han är även en av initiativtagarna till den nystartade Vegetariska kockars förening.

Öppettider
Torsdag 26 maj kl 18.30
Fredag 27 maj kl 18.30
Lördag 28 maj kl 18.00

Avsmakningsmeny 895 kr. Bordsbokning krävs. Begränsat antal platser.

Middagen beräknas ta ca 3,5 timmar.
Menyn är en åtta rätters avsmakning med flera överraskningar. Dryckespaket finns att beställa på plats, specialkomponerat alkoholfritt eller noga utvalt vin- och ölpaket.

Välkommen att boka bord/köpa biljetter här.