Annons
Cape Ad

Ultuna hav – ny revolutionerande dessertost från Ultuna mejeri

Det mjölkfria mejeriet Ultuna kommer nu med en tredje umamiboostad ost som får oss att vilja slänga ihop en lyxig ostbricka på direkten. Applåder och fanfarer!

Nej, ost behöver inte göras på kalvdryck, den kan även göras på… cashewnötter. Helt veganskt och förbaskat gott dessutom, det har Ultuna mejeri visat gång på gång. Och deras nya smak är så rolig att nackhåren lockar sig, ”Ultuna hav” är nämligen smaksatt med ekologisk sockertång från Atlanten. Perfekt för sommarens ostbrickor och plockiga bufféer. Vi på VEGO kan inte vänta på att få sätta tänderna i den!

– Vi är otroligt stolta över att idag släppa en så unik och lyxig produkt. Ultuna Hav kombinerar smaker som annars väldigt sällan möts, säger Ultuna mejeries grundare Cecilia Tilli.

ultuna_mejeri_1

Ultuna har förutom Ultuna hav sedan tidigare även en naturell cashewost och en smaksatt med pepparrot. De använder bara ekologiska råvaror från växtriket eftersom de inte vill förstöra för varken människor eller djur. Deras produkter finns att köpa i 16 olika städer i Sverige, listan hittar du på deras hemsida. Finns den inte i din butik är det bara att be dem eller Ultuna mejeri kontakta dem. Alla förtjänar att få smaka på Ultunas revolutionerande dessertostar.