Vegetariska wraps med vitkålsslaw, tomat och jalapeñosalsa

De här enkla wrapsen går supersnabbt att slänga ihop. Precis som vi gillar det! :)

Om du inte får tag på Tzays nya natural soy strips, går det bra med valfritt vegokött, kikärter eller tofu. Tzay hittar du i frysdisken och finns även färdigkryddade med chili, vitlök och ingefära.

4 st wraps

1 paket Tzay Natural Soy Strips
200 g färsk vitkål
1 lime
3 vårlökar
10 cocktailtomater, gärna olika färger
1 färsk jalapeño
0,5 färsk gurka
3 tsk strösocker
1 tsk salt (till gurkan)
2 msk olivolja
salt
peppar

Skiva vitkålen i tunna strimlor. Skiva salladslöken. Blanda vitkål, salladslök och pressa limen över salladen. Smaksätt med lite salt och peppar.
Skiva gurkan och strö socker och salt över skivorna för att snabbpickla gurkan.
Tärna tomaterna och skiva upp en jalapeño eller två. Ta bort kärnorna i jalapeñon om du vill ha mindre hetta i salsan. Blanda tomater, jalapeño, lite salt och peppar och tillsätt en skvätt olivolja.
Hetta upp några matskedar olivolja i en stekpanna. Stek sojastrimlorna lätt tills de fått lite färg.
Värm tortillabröd enligt anvisning på förpackningen. Blanda alla godsaker i det varma tortillabrödet; vitkålssallad, picklad gurka, salsa, sojastrimlor och njut!