Två veganska nyheter från Quorn

Quorn fortsätter med veganska alternativ till kyckling: Mini Fillets Sweet Chilli och Mini Fillets Barbecue.

– Våra Chicken Style-produkter är väldigt populära och nu kommer vi med något helt nytt, minifiléer i två olika smaksättningar. De är färdiga att äta så det är bara att toppa sin sallad eller lägga i sin wrap, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn-produkter är gjorda av mycoprotein. Nyheterna är veganska och liknar kycklinginnerfiléer till smak och konsistens.

Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue
. Färdiga att äta direkt – ingen tillagning behövs. Dessa är smaksatta med klassiska barbecuesmaker och passar i alla traditionella grillrätter lik väl som i en fräsch sallad eller i en maxad wrap. En förpackning innehåller 138 g, kommer att finnas på ICA och kosta ca 31,90 kr.

Quorn Vegan Mini Fillets Sweet Chilli. Färdiga att äta direkt – ingen tillagning behövs. Dessa är smaksatta med sweet chilli och passar riktigt bra i rätter med asiatiska smaker. Perfekta till en smakrik nudelsallad eller i en fräsch bowl. En förpackning innehåller 138 g, kommer att finnas på ICA och kosta ca 31,90 kr.