Annons
Cape Ad

Två nya crubmles från Dig/Get raw

Precis som med resten av sortimentet har de nya produkterna fokus på ett fåtal naturliga och ekologiska ingredienser, samt är veganska, glutenfria och helt utan raffinerat socker. De nya smakerna är:

No-Bake Apple Crumble och No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble!

– Förra året lanserade vi vår tredje crumble som snabbt blev en framgång. Vi har under årets gång fått otroligt värdefull feedback från våra lojala fans, detta tillsammans med annan värdefull data har resulterat i de här smakkombinationerna som vi verkligen tror kommer bli uppskattade. Utöver nya smaker kommer detta även innebära startskottet för en uppdaterad förpackningsdesign. Precis som med bollarna som vi lanserade i somras, kommer fokus ligga på transparens, där vi har valt att skriva ut alla ingredienser på framsidan av förpackningen, säger grundare och VD Carolina von Rosen.

No-Bake Apple Crumble är framtagen för att smaka som en klassisk äppelpaj, innehållande en underbar blandning av bland annat äpple, kanel och cashewsmör.
No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble innehåller en utsökt kombination av vegansk ljus choklad, banan och cashewsmör.

De lanseras 8 mars och kommer till en början att finnas tillgängliga att köpa online från bland annat Apotea och Meds. Priset är ca 19 kr/styck.