Annons
Cape Ad

Tre sätt att servera Dafgårds köttfria köttbullar på!

Bara stek Leifs Köttfria köttbullar gyllene i lite olja och välj något av dessa serveringsförslag: Grekisk tzatzikisallad, baguette med legymsallad eller en kall Café de Paris-sås.

*I samarbete med Dafgårds*

Nu har Leif Mannerström i samarbete med Dafgårds släppt köttfria köttbullar som är helt magiskt goda. Har du inte testat så måste du göra det! De är helt veganska, baserade på soja- och veteprotein och har det där perfekta tuggmotståndet. Bara stek på i lite fett tills de blir perfekt gyllenbruna, sen är det bara att servera! Du hittar depå ICA och Coop tillsammans med färdigrätten med Köttfria köttbullar, potatismos, sås och gröna ärtor (också vegan).

Här kommer tre strålande förslag till sommarens alla dagar:

Grekisk tzatzikisallad

En krämig pastasallad med smak av vitlök, oregano och krispiga grönsaker. God som en snabb lunch eller på buffén. Klicka här för recept.

Baguette med legymsallad

En maffig baguette fylld med bollar och egen legymsallad. Legymsallad som är både krämig och krispig med bland annat morötter, ärtor, saltgurka och äpple. Klicka här för recept.

Kall Café de Paris-sås

Café de Paris är lite som en kryddig bearnaisesås med dragon, vinäger och örter i mängder. Ruskigt god att servera till köttfria köttbullar eller att blanda med pasta eller potatis för en snabb sallad. Klicka här för recept.