Annons
Cape Ad

Tre generationers vegojulbord

Anna H Lundahl bjuder vegojulbord med mat från flera generationer, blandat med matlagningskurs. Det kommer att arrangeras i både Stockholm och Göteborg!

Anna Lundahl är tredje generationens vegetarian. Hennes farföräldrar blev veganer i slutet av 50-talet och hennes mormor och morfar var vegetarianer. För andra året i rad anordnar Anna julbord i Hammarby sjöstad den 23 november eller den 1 december.

– ”Julbordet bjuder på ett 20-tal vegetariska och veganska rätter med anor från min familj, allt ifrån pappas kantarellomelett med schalottenlök, till mina egna kaneldoftande auberginerullar med färskost och apelsinfiléer. För dig som är intresserad att lära dig mer finns även en unik möjlighet att gå den vegetariska och veganska matlagningskurs som äger rum samma dag, där vi tillsammans lagar all mat till kvällens julbord. Jag tror på att laga mat utifrån magkänsla, och därför ges du chansen den här dagen att antingen laga mat enbart utifrån en given lista med ingredienser eller utifrån ett recept.

Datum
Hammarby sjöstad den 23 november eller den 1 december, om du föredrar det. Arrangerar även ett i Göteborg den 7/12.

Anmälan
Anmälan är bindande och sker genom att swisha summan till 076 269 06 06 SENAST den 1 november. Ingen återbetalning sker därefter. Samma pris oavsett om man deltar i kursen eller endast äter.

Pris: 695 kr per person inklusive alkoholfri dryck. (Det kommer att finnas möjlighet att köpa öl och vin på plats.)