4 portioner
100 g champinjoner, skivade
10 cm purjolök, skivad
1 vitlöksklyfta, riven
400 g fast tofu, smulad
1 ½ msk ljus sojasås
1 msk näringsjäst
½ tsk gurkmeja
8 soltorkade tomater, skivade
1 påse babyspenat à 70 g
salt
svartpeppar
olivolja att steka i
1 avokado till servering, skivad
1. Fräs champinjonerna i lite olja tills de har släppt sin vätska.
2. Rör ner purjolök och vitlök och låt fräsa med tills löken mjuknar och allt har fått fint med färg.
3. Vänd ner tofu och låt fräsa med tills även den får färg. Häll sedan på sojasås, näringsjäst, gurkmeja, soltorkade tomater och babyspenat. Vänd runt tills spenaten har krympt i volym.
4. Salta, peppra och servera på direkten tillsammans med avokado.