Annons
Cape Ad

Tempeh teriyaki – nytt från Yipin

Tempeh teriyak är ett proteinrikt alternativ i asiatiska rätter, alltifrån wok och grytor till sallader och wraps.

Med fyllig smak och fast konsistens är den ett gott och proteinrikt alternativ i Precis som Yipins övriga sortiment är den tillverkad i Sverige, av hållbara sojabönor som lämnar regnskogen ifred.

– ”Vi ser ett stort intresse för tempeh som ett proteinrikt och naturligt vegoalternativ. Därför utökar vi vårt sortiment med en marinerad tempeh som gör det ännu enklare att tillaga och använda tempeh, till exempel istället för kyckling” berättar Joceline Lu, medgrundare och dotter i familjeföretaget.

Du hittar Yipin Tempeh Teriyaki på Stora Coop från och med v.11. Yipin tempeh naturell (originalet) finns sedan tidigare på ICA, Hemköp, Willys och Coop.

Så vad är tempeh?
Tempeh tillverkas av fermenterade bönor och är en utmärkt växtbaserad källa till protein, järn och fibrer. Yipin tempeh en rund och djup smak samt fast och saftig konsistens. Den innehåller 20 g protein per 100 g och görs av hållbarhetscertifierade sojabönor som lämnar regnskogen ifred. Yipin tempeh är stekfärdig och god varm såväl som kall. Låt smaklökarna inspireras på yipin.se/recept.