Den 29 februari öppnar VRÅ upp dörrarna till den första japanska brunchen i Göteborg. Och det går att få helt veganskt!

Annons
27 feb 2020

Frukost, brunch, lunch eller tidig middag. Teishoku är hjärtat i den japanska matkulturen och består av misosoppa, ångat ris och picklade grönsaker som äts alla tider på dygnet. I Vrås tolkning utgår de från lokala och hållbara råvaror och lägger till en söt avslutning samt grönt te.

När: Lördagar från 12:00 med start 29/2.
Boka bord: www.restaurangvra.se

MENU
Vrås Misosoppa med äpple och svamp
Grillad tofu & rotfrukter
Tsukemono – våra japanska pickels
Ekologisk svensk tofu med kallpressad sesamolja & rostade sesamfrön
Ångat ris
Japanskt te
En kula soja & karamellglass med rostat ris och bovete (295:-/person)

Relaterade artiklar