Taco Bar lanserar en vegansk shake

Den 15e maj lanserar Taco Bar deras första veganska shake på menyn. Smaken, Salty Caramel, blev framröstad i sociala medier av Taco Bars följare och gäster.

På Taco Bars meny finns det sedan en längre tid tillbaka både vegansk ost och gräddfil, samt flertalet vegetariska fyllningar — men inte en vegansk shake.
– Vi har ett stort fokus på att vår meny ska andas valfrihet, därav kändes en lansering av ett veganskt erbjudande för våra shakes självklart, säger Per Krohn, Head of Development och Co-Owner på Svenska Taco Bar.

Receptet på den nya veganshaken Salty Caramel togs fram efter många provlagningar och smak-experiment. Resultatet blev en shake baserad på havremjölk och sojaglass som toppas med strössel med smak av karamell och havssalt. Alla shakes går även att beställa med alkohol på utvalda enheter.
Taco Bars följare och gäster fick engagera sig i vilken smak shaken skulle ha genom en omröstning på sociala medier, där Salty Caramel blev den solklara vinnaren.

Salty Caramel Vegan Shake finns att köpa från och med den 15e maj, så att Taco Bars gäster kan njuta av en svalkande vegansk shake lagom till sommaren.