Sveriges nyttigaste chokladboll?

Från grundarna av GET RAW, Sveriges populära raw food snacks, kommer nu godiset för framtiden – Dig. Rent godis som stolt presenterar alla ingredienser på framsidan av förpackningen.

Först ut från Dig är en version av den svenska chokladbollen. Vad som gör den speciell handlar inte så mycket om vad den innehåller (även om det bara är goa grejer), utan vad den saknar. Dig innehåller inga konstigheter, inga e-nummer eller okända ingredienser som du inte kan uttala. Och vet du, de är handgjorda!

Carolina och hennes mamma ville ta den klassiska chokladbollen och göra den ännu bättre och nyttigare. Och det har de gjort! Dig chokladboll är ekologisk, vegansk, glutenfri, innehåller inget raffinerat socker och är SMARRIG.
– ”Jag ville förändra sättet vi äter på, och samtidigt ge människor möjligheten att äta riktigt gott godis. Skräpmat kan kännas bra för stunden, men det kommer inte ge dig mycket till näring, energi eller tillfredsställelse. Vi skapade Dig för att förändra godishyllan för evigt, och utmana industrin att sluta sälja skräp till människor. Skräp som faktiskt skadar dem”, säger Carolina von Rosen.

Säljs på Urban deli och Apotea fr.o.m. den 8 augusti och rek.pris är 18 kr.

Läs mer på www.dig.se.