4 portioner
Svartpepparportabello
4 stora portabellosvampar, ca 200 g
2 msk ljus sojasås
generöst med svartpeppar
rapsolja att steka i
Paprikapotatis
600 g kokt potatis
2 tsk paprikapulver
salt
svartpeppar
Till servering
2 tomater, halverade
rostat bröd
1 burk vita bönor i tomatsås
Svartpepparportabello
1. Skiva portabellon och stek skivorna gyllene och lätt knapriga i lite olja.
2. Häll på sojasåsen och blanda väl. Låt koka in. Krydda generöst med mald svartpeppar.
Paprikapotatis
1. Skär potatisen i mindre bitar och stek gyllene i lite olja.
2. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
Servering
1. Stek tomaterna i lite olja tills de får ordentligt med färg.
2. Servera svartpepparportabellon tillsammans med paprikapotatis, stekt tomat, rostat bröd och vita bönor i tomatsås.