Surkål med kebabsmak!

Nu kommer Tistelvind med tre spännande nyheter perfekta för sommaren och smaker som gjorda för grillat.

Tistelvind är proffs när det kommer till fermenterat. Alla Tistelvinds produkter är gjorda på svenska råvaror. De nya blandningarna är speciellt framtagna för att serveras till grillat. Vi älskar speciellt fermenterat för att balansera upp fetare grejer som majonnässåser och friterat. Ett tips är att blanda eller mixa ner fermenterade grönsaker i en majonnäs. Game changer!

Nyheterna finns framför allt i välsorterade livsmedels butiker, bland annat ICA. En burk kostar 35-40 kr.

Surkål med Curry och morot
En intensiv smak av nostalgisk curry balanserad med en fräsch syrlighet. Klara element av örter som associeras med smörgåskrasse. En underliggande ton an fänkål och vitlök.

Kimchi Grill
Strimlad syrad savoykål med tomat, morot och rättika, kryddad med rökig paprika, vitlök, chili, ingefära och anchochili.
En välkomnande doft av paprika och tomat. Efter en syrlig start kommer en växande hetta med toner av rökighet. Med en textur som har en aning krispighet och  en kärna av motstånd och en avslutande saftighet

Surkål Kebabkryddad
Strimlad syrad vitkål kryddad med lök och kebabkryddor. En intensiv syrlig smak som matchar med de smakrika tonerna av kummin och element av orientaliska kryddor. Undertoner av en trevlig beska som ger en balanserad smakupplevelse.