Subway® lanserar en växtbaserade TLC Fajita

Under ”veganuari” lanserar Subway Fajita och som TLC (Tastes like Chicken) Fajita. TLC är ett växtbaserat alternativ för alla veganer, vegetarianer och flexitarianer, som är precis lika gott som kycklingalternativet.

Dessutom lanseras också en vegansk ost i sortiment som ger ytterligare valmöjligheter för den som väljer att äta växtbaserat.

TLC Fajita, som står för Tastes Like Chicken Fajita, finns tillgänglig under perioden 5 januari – 15 februari och är ett växtbaserat alternativ till kyckling. När det gäller smak, konsistens och utseende finns det knappast någon märkbar skillnad jämfört med Subway®´s vanliga Chicken Fajita. TLC Fajita baseras på en ny vegansk proteinprodukt gjord på sojaprotein. TLC Fajita och Chicken Fajita kan serveras som en klassisk Sub 15- eller 30 cm, wrap eller sallad med Subway®´s olika kombinationer och perfekt för den som tar lunchen på språng.

– I januari inspireras många att äta veganskt och det är extra roligt att nu kunna presentera en ny efterlängtad och växtbaserat alternativ menyn, TLC Fajita. Vi utmanar alla som gillar våra kycklingsubs att testa TLC och gissa vilken som är kyckling, de smakar precis lika gott båda två! Vårt mål är att alla som besöker någon av våra 168 restauranger ska hitta något som passar just deras smak eller preferens. Vi är stolta att kunna erbjuda fler veganska alternativ i januari med TLC Fajita och en helt ny vegansk ost, säger Menno van der Hoeven, landschef Subway® Sverige.