*I samarbete med #taframdetbasta*
Det finns många gånger så hungrig att jag inte orkar stå och laga mat allt för länge, då är de här nudlarna perfekta. De tar inte mer än 5 minuter att göra, perfekt ju! Du kan äta de som de är, vända ner edamamebönor eller steka nuggets eller annat till för protein.
Jag tar genvägar till smak vi två favoriter: Kikkoman Sojasås och Tabasco Sriracha.

Kikkoman Sojasås
Originalet från Japan. Diskret i smaken med välbalanserad och harmonisk arom. Intensiv, fyllig doft med inslag av bröd och jäst. Mörkt rödbrun i färgen och lättflytande och klar i sin konsistens.

Tabasco Sriracha
Tabascosvariant av den populära Srirachasåsen som är en variant av stark sås med vitlök. Perfekt till nudlar, woker, såser, pizzor eller annat du vill hetta till.
Recept: Snabba Srirachanudlar (5 min)
2 portioner
nudlar för 2 personer
2 tsk sesamolja
1 msk riven färsk ingefära
2 vitlöksklyftor, rivna
1 grön paprika, finhackad
3 salladslökar, tunt skivade
Sås
0,75 dl vatten
2 msk Kikkoman sojasås, ljus sojasås
2 msk Tabasco Sriracha
1 tsk strösocker
0,5 msk vitvinsvinäger
0,5 tsk majsstärkelse
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Hetta upp sesamoljan i en stekpanna. Fräs ingefära, vitlök, paprika och salladslök tills allt börjar få lite färg.
- Vispa ihop samtliga ingredienser till såsen i en skål.
- Vänd ner nudlarna bland grönsakerna och låt fräsa med i en minut. Häll på såsen och koka in. Servera!