I samarbete med Carlshamn
De här biskvierna är verkligen superenkla. Som botten använde jag mig av mini-riskakor som även de kan varieras efter smak. Istället för nöt-crème kan du använda chokladkräm om du gillar det.

Carlshamn bakning
Carlshamn Bakning gör sig bra i både mat- lagning och bakverk. Helt växtbaserat och gjord på naturliga vegetabiliska oljor.
Snabba biskvier med hasselnötscrème
25 st
25 små riskakor
200 g rumstempererat smör, t ex mjölkfritt
2 dl nöt-crème
3 dl florsocker
en nypa salt
200 g mörk choklad, smält
1. Vispa ihop smör, nöt-crème, florsocker och salt med en elvisp.
2. Bred eller spritsa på krämen på riskakorna med en kniv. Ställ in i kylen eller frysen i minst 30 minuter så att krämen stelnar.
3. Smält chokladen och doppa biskvierna i den. Ställ in i kylen och låt chokladen stelna helt.