Smarta smaksättare för vegomat på ett kick!

Vegonade är gjord på den bästa rapsoljan, renaste kryddorna och anpassad till de svenska råvarorna! Passar till alla grönsaker, färska som frysta.

Skär upp, blanda med Vegonade och tillaga i ugn eller stekpanna. Ett perfekt sätt att göra vegetarisk/vegansk mat mer spännande utan att behöva lägga ner mycket jobb. En smakboost på ett kick helt enkelt! En påse räcker till cirka 1,2-1,5 kg grönsaker. Vegonade i 5 olika vegansk smaker; Mango & Chili, Black Garlic, Italy, Arizona och Roasted Peppers.

Vegonade finns i grönsaksavdelningen från vecka 8. En förpackning kostar 19.90 kr.

Black Garlic
Den svarta vitlökens fylliga, lite söta smak tar matlagningen till nya höjder. Använd den i förrätt, varmrätt eller dessert, det är bara att välja!

Roasted Peppers
Grillad paprika – söt och lite pepprig. Precis så smakar vår Roasted Peppers fast med lite mer krydda. Passar perfekt som bas på pizza, i pastasås likt en Arrabiata, på rotgrönsaker, blomkål och broccoli.

Italy
Smak från medelhavet! Tänk dig färsk rosmarin, timjan och oregano tillsammans med högkvalitativ rapsolja. Galet gott till ugnsrostad potatis, tomater, zucchini, rotfrukter, och ugnsrostade äpplen med mascarpone!

Mango & Chili
En fruktig och het blandning – perfekt för dig som gillar lite hetta. Pensla dina majskolvar och du har en grymt god rätt. Servera med en dip – Mango & Chili blandat med yoghurt och lite majonnäs!!

Arizona
Smakar precis som nygrillat!! Med sina rökiga, fylliga och kryddiga toner lyfter de sötpotatisen till helt nya dimensioner. Mixa kikärtor och blanda med Vegonade – och vips så har du en ny hummus. Tips – gör en grönsakspytt med aubergine, zucchini, kikärtor, lök och blanda med Vegonade Arizona när du fräser på allt i stekpannan. Går även bra att tillaga i ugn.