Smaksatt tofu från Yipin

Nu lanserar tofutillverkaren Yipin tre svensktillverkade nyheter i begränsad upplaga. Nu lanserar tofutillverkaren Yipin tre svensktillverkade nyheter i begränsad upplaga. Sedan tidigare har det Vallentunabaserade familjeföretaget ett brett sortiment av tofu och utökar nu med Tofu sjögräs & dill, Tofu sojasås & ingefära och Extra fast tofu i storpack.

Sedan tidigare har det Vallentunabaserade familjeföretaget ett brett sortiment av tofu och utökar nu med Tofu sjögräs & dill, Tofu sojasås & ingefära och Extra fast tofu i storpack. Från v.37 finns produkterna att hitta i utvalda butiker i Stockholmsområdet.
 
Tofu sjögräs & dill
Fuskigt god och finare än fisken! Tofu sjögräs & dill är tofun för dig som älskar smaker från havet och samtidigt vill äta klimatsmart! Den färska dillen, sjögräset och citronen tar smaklökarna till skärgården. Tofun är extra fast i konsistensen vilket gör den enkel och snabb att steka, ugnsbaka eller grilla. 
 
Tofu sjögräs & dill är särskilt god i rätter inspirerade av havet. Panera, stek eller ugnsbaka den som filéer och ät med potatis, grönsaker och sås. Eller ät den kall, tärnad i en sallad.  
 
Tofu sojasås & ingefära  
Stek och njut! Så enkelt är det. Tofu sojasås & ingefära är en marinerad tofu med de bästa smakerna från Asien – fyllig sojasås, ingefära och vitlök. Tofun är extra fast i konsistensen vilket gör den enkel att steka, ugnsbaka eller grilla. 
 
Tofu sojasås & ingefära är särskilt god i asiatiska rätter. Tärna den och stek med grönsaker, koka nudlar och njut av en snabblagad wok. Eller ät den kall i en sallad eller wrap.
  
400 g Extra fast tofu naturell
En extra fast tofu i extra stor förpackning! Denna tofu håller ihop i vått och torrt tack vare sin extra fasta konsistens. Den är extra lätt att tillaga, har hög proteinhalt och bra tuggmotstånd. Smaksätt, stek, ugnsbaka, grilla eller panera den krispig.
 
Vår extra fasta naturella tofu har en neutral grundsmak och kan smaksättas precis hur du vill! Tärna den och låt marineras i minst 30 minuter innan tillagning, eller stek den direkt i exempelvis sojasås och sesamolja.
 
 
Du hittar produkterna hos…

Stockholm
– ICA Supermarket Hagsätra v. 37 måndag
– Hemköp Matpressen v. 37 måndag
– ICA Maxi Flemingsberg v. 37 måndag
– ICA Kvantum Täby v.37 onsdag
– Hemköp Torsplan v. 38 måndag

Uppsala & Malmö
– ICA Supermarket Söder (Malmö) v. 37 onsdag
– ICA Supermarket Väst (Uppsala) v. 37 onsdag
– ICA Supermarket Luthagen (Uppsala) v. 38 måndag