Revolutionerande Daiya cheese till Sverige!

Mångas absoluta favorit bland mjölkfria ostar står amerikanska Daiya cheese för, och snart slipper vi ta flyger för att fullända våra pizzor, mac n’ cheese och grillade mackor.

Daiya har smått revolutionerat marknaden för mjölkfria ostar i USA. De har funnits i 6 år och är du i USA och käkar en vegansk pizza eller grillad macka, kan du vara ganska säker på att det är just Daiya som används. Just smältosten ger precis den där trådiga härligheten vi är ute efter. Märket som nu har expanderat med färdigrätter som mac n’ cheese, pizza och cheesecakes, men även färskostar, skivbara ostar och yoghurtar. Efter nu ha smakat på hela deras sortiment kan vi ärligt säga att de bringar tårar av glädje så goda de är.

Så vad är nyheten? Jo, vi tog ett snack med Daiya och frågade om de någonsin kommer att börja sälja sina produkter i Sverige. Svaret: Ja! De snackar just nu med alla stora butikskedjor i landet och vi håller tummarna för att deras produkter snart kommer hit! De hade dock inget datum att ge oss. :)
daiya2