Det är omöjligt att tröttna på rårakor och även om det alltid är gott att toppa med favoriten tångcaviar och sojayoghurt, så kommer här en ny älskling med pepparrot.

14 aug 2019

12 st

2 stora potatisar
olja eller smör, t ex mjölkfritt, till stekning

Pepparrotstopping
2 dl naturell yoghurt, t ex sojayoghurt
2 tsk riven pepparrot
2 msk finklippt gräslök
salt
svartpeppar

Riv potatisarna. Hetta upp lite smör i en stekpanna och fördela ut små högar med riven potatis. Platta till med en stekspade och stek dem gyllenbruna och frasiga innan du vänder på dem. Stek klart och lägg sedan upp dem på ett serveringsfat.



Pepparrotstopping

Blanda yoghurt, riven pepparrot, gräslök, salt och svartpeppar i en skål. 

Klicka ut toppingen på rårakorna och dekorera med gräslök.

Relaterade artiklar