Annons
Cape Ad

Pop up-restaurang med Gustav ”Jävligt Gott” Johansson på Radisson Blu Waterfront Hotel

Matkreatören Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska matblogg ”Jävligt
Gott” och den växtbaserade restaurangen ChouChou, öppnar unik pop up-restaurang på Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm i maj.

Pop up-restaurangen slår upp dörrarna den 16 maj och håller öppet under fyra kvällar i veckan i tre veckor. Maten som kommer att serveras blir ett möte mellan två kök där idéerna från ChouChou möter kreativiteten och hantverket från det kulinariska teamet på Radisson Blu Waterfront.
– På Radisson Blu Waterfront har vi ett ständigt fokus på hur vi kan utveckla vår verksamhet och skapa bättre och mer hållbara upplevelser för våra kunder. I hotellets nylanserade restaurang, The Lounge, är hållbarhet ett genomgående tema och genom att samarbeta med Gustav kan vi lära av varandra och utveckla vår veganska meny. Tillsammans kan vi locka fler stockholmare till hotellet och visa att vi är så mycket mer än en traditionell hotellrestaurang, säger Sam Holmberg, General Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel.

Ambitionen med samarbetet är också att någon av rätterna som serveras under gästspelet ska finnas kvar på den ordinarie menyn. Förutom fantastisk mat kan gästerna som besöker pop up-restaurangen även förvänta sig flera andra överraskningar – bland annat att Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm en kväll i veckan bjuder ett sällskap på hela matnotan.

BOKA BORD HÄR