Annons
Cape Ad

Pop up-restaurang med Gustav ”Jävligt Gott” Johansson

Matkreatören Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska matblogg ”Jävligt
Gott” och den växtbaserade restaurangen ChouChou, öppnar unik pop up-restaurang på
Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm i maj.

Matkreatören Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska matblogg ”Jävligt Gott” och den växtbaserade restaurangen ChouChou, öppnar unik pop up-restaurang på Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm i maj. Det innovativa samarbetet är en del av hotellets arbete med att skapa mer hållbara hotellvistelser, och förhoppningen är att inte bara attrahera resande gäster utan även locka stockholmarna in till hotellet.

Pop up-restaurangen slår upp dörrarna den 16 maj och håller öppet under fyra kvällar i veckan i tre veckor. Maten som kommer att serveras blir ett möte mellan två kök där idéerna från ChouChou möter kreativiteten och hantverket från det kulinariska teamet på Radisson Blu Waterfront. Resultatet blir riktigt god mat som inte kompromissar på vare sig hållbarhet eller kvalitet.
– På Radisson Blu Waterfront har vi ett ständigt fokus på hur vi kan utveckla vår verksamhet och skapa bättre och mer hållbara upplevelser för våra kunder. I hotellets nylanserade restaurang, The Lounge, är hållbarhet ett genomgående tema och genom att samarbeta med Gustav kan vi lära av varandra och utveckla vår veganska meny. Tillsammans kan vi locka fler stockholmare till hotellet och visa att vi är så mycket mer än en traditionell hotellrestaurang, säger Sam Holmberg, General Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel.