Annons
Cape Ad

Polarmackor med vegansk fyllning!

Charlotte Kallas samarbetspartners Polarbröd och svenska VegMe i unikt samarbete: Färdiga mackor med två läckra veganska fyllningar!

Polartoast Barbecue och Polarmacka Skärgårdsröra släpps i februari 2020. De färdiga smörgåsarna från Polarbröd är växtbaserade och framtagna i samarbete med det svenska varumärket VegMe.

– Det är väldigt härligt att se två av mina samarbetspartners gå ihop och skapa något nytt tillsammans. Det vi äter hör ihop med klimatutmaningarna vi står inför, det är därför något vi alla bör tänka på. Jag ser fram emot de här veganska smörgåsarna och hoppas att det kan öppna dörrar för att fler vågar testa växtbaserad mat, säger Charlotte Kalla.

För att kunna förse jordens växande befolkning med mat som är både hälsosam och hållbar krävs det att vi ställer om och hittar nya samarbeten som leder utvecklingen framåt. För både Polarbröd och VegMe har hållbarhet varit ett prioriterat område sedan start. Det är också en av anledningarna till att idrottsprofilen Charlotte Kalla valt att samarbete med båda aktörerna.

I början av februari 2020 finns produkterna, tillsammans med övriga av Polarbröds färdiga smörgåsar, bland annat i servicebutiker, vendingmaskiner och på bensinmackar runt om i landet.

– Allt fler söker efter grönare alternativ och vi är glada att kunna erbjuda dem växtbaserade smörgåsar. Vi har haft ett bra samarbete med VegMe och tagit fram två spännande produkter tillsammans. Polartoast Barbecue, som med fördel värms i klämgrill, samt Polarmacka Skärgårdsröra som är en del i vår produktfamilj Polarmackor, säger Maria Eriksson, Marknadschef Smörgåsar.