Annons
Cape Ad

Vegopodden pratar fermenterat med Jenny Neikell aka. Surtanten

Vi pratar fermenterat och syrat tills vi storknar.

Vi har ett hysteriskt roligt samtal med Jenny Neikell som ligger bakom företaget ”Surtantens syrade” och är författare till boken ”Fermentera”. Vi pratar fermenterat och syrat tills vi storknar. Hur gör man? Vad händer? Varför är det nyttigt? Misstag många gör?

Kolla in Surtantens Syrade.

Finns på de flesta podd-plattformar, bland annat Acast, Podcaster/iTunes och  Soundcloud och (se länkar nedan).

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.acast.com/vego-podden”]Lyssna via Acast[/button]

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://itunes.apple.com/se/podcast/vegopodden/id1123323213?mt=2″]Lyssna via Podcaster/iTunes[/button]

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://soundcloud.com/vegopodden”]Lyssna via Soundcloud[/button]