Plantry – 900 vegorecept!

Svenska appen Plantry lanserar ny uppdatering och vårkampanj. Reducera matsvinn och klimatpåverkan och käka växtbaserat på ett kul sätt.

Nu har den den planetvänliga matplaneringsappen Plantry lanserat en ny versionsuppdatering för iOS-användare.

Uppdateringen syftar till att minska klimatpåverkan och matavfall genom att tillhandahålla en två-månaders kostnadsfri prova-på-period av innovativa veganska och vegetariska måltider för familjer i karantän på grund av COVID-19.

Den uppdaterade versionen innehåller 5 nya måltidsplaner: Familjefavoriter, 10 ingredienser eller färre, bönor och grönt samt kvickt och lätt.

Plantry förser dig med cirka 900 välsmakande veganska och vegetariska recept som du kan hitta genom att bläddra efter måltidstyp, ange din matpreferens eller via val av kokbok och deras näringsvärden. Plantry förser dig också med en smidig matlagningstimer.
– ”Genom att äta vegetariska och veganska måltider med hjälp av Plantry, tror vi att vi kan minska matavfallet, klimatpåverkan och samtidigt optimera människors tid och pengar. Plantry erbjuder ett smart planerings- och inköpsalternativ som gör att du bara köper det du verkligen behöver och kommer att använda,” avslutar Max Rudberg, grundare av Plantry och Filibaba.