Phil’s Burger först med Beyond Burger!

Phil’s Burger är först i Sverige med hypeade Beyond Burger från USA – världens första plantbaserade burgare som ser ut, tillagas och smakar likt kött!

– Vi är otroligt stolta över att vara först i Sverige med Beyond Burger. På Phil’s Burger vill vi bara servera burgare på de bästa råvarorna sett till smak, kvalitet och miljö. Så självklart vill vi även kunna erbjuda våra gäster den bästa plantbaserade burgaren som finns på marknaden. Det här är en riktigt spännande nyhet på vår meny som du kommer älska oavsett om du är vegan eller vill byta ut köttet någon måltid i veckan, säger Philip Örtegren, grundare Phil’s Burger.

Bakom produkten finns Beyond Meat som producerar framtidens kött av ingredienser från växtriket. Beyond Meat backas av flera starka investerare som Microsoftgrundaren Bill Gates samt skådespelaren och miljöaktivisten Leonardo DiCaprio. Tio
års utvecklingsarbete på University of Missouri har resulterat i plantbaserade produkter som efterliknar kött innan, under och efter tillagning med en slående likhet i färg, smak, arom och textur.

På Phil’s Burger kommer den att serveras tillsammans med Phil’s hembakade ekobröd, senap, ketchup, cheddarost, saltgurka, & lök för 119 kr. Burgaren går även att få helt vegansk.

Lanseringen av Beyond Burger på menyn börjar på Phil’s Götgatan och Stureplan i augusti.