Pastasallader är kungen av kalla rätter. Bara förbered i lådor och låt de lata lunchgästerna klicka på lite av dressingen innan ni hugger in.

16 Jul 2016

4 portioner  GF  Använd glutenfri pasta

pasta för fyra personer
1 burk kikärter à 400 g, ca 3 dl
2 morötter, rivna
1 broccolistånd, skuret i små buketter
½ röd paprika, hackad
1 påse babyspenat à 70 g

Currydressing
2 dl kokosmjölk
1 dl cashewnötter, grovhackade
1 msk mango chutney
2 tsk curry

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
Blanda ihop med övriga ingredienser och lägg i en burk.

Currydressing
Mixa ihop samtliga ingredienser i en mixer. Det ska bli en hyfsat slät dressing.

När det är dags att äta blandar du bara dressingen med salladen och hugger in.

Relaterade artiklar