Paolo Roberto lanserar vegansk pasta!

Vi är glatt överraskade över att Paolo nu lanserar nu tre veganska och ekologiska sorter av fylld pasta.

De tre sorterna av mezzeluna är:

Kikärter och linser
Pastan är gjord på ekologiskt durum- och bovete med en krämig fyllning av kikärtor, linser och rosmarin som sauterats med extra virgin olivolja.

Grillade grönsaker

Pastan är gjord på ekologisk durumvete, bovete och gurkmeja. Fyllningen är intensiv och välsmakande, gjord på aubergine, zucchini och grillad paprika, soltorkade tomater och extra virgin olivolja.

Röd pesto
Pastan är gjord på ekologisk durumvete, bovete och tomat. Fyllning bestå av röd pesto med medelhavssmak gjord på soltorkade tomater, basilika och olivolja.

 

 

 

Fler vegonyheter – prenumerera på VEGO:

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Offer?product=VGO”]3 nr för 159 kr (halvår)
•••
6 nr för 298 kr (helår)[/button]

eller

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Standard?product=VGO&couponno=6″]Löpande kortbetalning[/button] Inför varje nytt nummer av VEGO
dras automatiskt 49 kr från det kontokort du anger

[button color=”yellow” size=”small” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.vegomagasinet.se/gebort/”]Ge bort en prenumeration?[/button]