Annons
Cape Ad

Oumph lanserar veganska pizzor!!!

Nu lanseras två nya helt växtbaserade frysta pizzor i svenska butiker: Oumph! Grilled Style Pizza och Oumph! Italian Style Pizza.

Oumph!-pizzorna har en italiensk tomatsås som bas och växtbaserad ekologisk ostliknande topping från Violife, båda på en riktigt schysst botten där degen är handdragen och gräddad i vedeldad stenugn.
– Vårt mål är att fler ska äta växtbaserad mat. Vi tror på mat som får det att vattnas i munnen och som är bra för miljön. Med de här grymma pizzorna hoppas vi nå långt utanför vegodisken till helt nya kundgrupper, säger Anna-Kajsa Lidell på Food for Progress, företaget bakom Oumph!

Oumph! Italian style Pizza är som namnet antyder inspirerad av Italien med semitorkade tomater, ruccola och Oumph! kryddad med timjan och vitlök.
Oumph! Grilled style Pizza har en tydlig grillsmak, utan att vara för stark. Den har en topping av grillade paprikor och rödlök, och Oumph!

Oumph!-pizzorna lanseras från vecka 7. Du hittar dem då i pizzafrysen på Bergendahls (City gross) och i vegofrysen på ungefär 100 Coop. Pizzorna finns också på vissa Ica-butiker. Hittar du inte pizzorna i din butik så be din butik ta hem dem! Pizzorna är på 400 gram och kostar från 47,90.