Oreo Milkshake

Oreo Milkshake!!! En favorit av alla där du mixar ner den älskade Oreo-kakan och får en helt magisk shake.

*I samarbete med Storytel*

Milkshake är så himla gott och ändå glömmer man ofta bort att göra det. Det är inte svårt, det slår alla andra drycker med hästlängder och det är den perfekta drycken när man läser böcker… eller lyssnar. Här har jag gjort min favorit och det är med Oreo-kakor. De amerikanska chokladkakorna med vaniljfyllning som du mixar ihop med mjölk och glass i en blender. Omöjligt gott!

Storytel Reader

Jag är ett stort fan av Storytel och både lyssnar på ljudböcker (speciellt när jag löptränar) eller när jag lagar mat. Jag har precis börjat läsa böcker med hjälp av deras Storytel Reader som är så himla smidig. Den är lätt, du kan läsa flera böcker samtidigt (utan att behöva bära runt på dem), den är behaglig att läsa på och gör allt lite enklare. Läs mer på www.storytel.com/vego eller ladda ner appen Storytel på direkten.

Prova Storytel gratis med Vego!

Storytel har så många böcker inom alla genrer oavsett om du är på jakt efter feelgood, spänning, fakta eller romantik. Testa gratis i 20 dagar, bara gå in på: www.storytel.com/vego.

Oreo Milkshake

4 glas

Det här är inget exakt recept för det bästa med milkshake är att du kan designa den så mycket själv. Grunden är kakor, mjölk och glass som du mixar till en slät shake.

12 Oreokakor
6-8 dl mjölk, t ex havre- eller sojabaserad
5 dl vaniljglass, t ex havre- eller sojabaserad

Servering
chokladsås
vispad grädde, t ex havre- eller sojabaserad
extra Oreokakor

  1. Häll ner Oreokakor, mjölk och glass i en blender. Mixa till en slät shake.
  2. Ringla ner chokladsås i glasen. Fyll med med Oreomilkshake.
  3. Toppa med vispad grädde och Oreokakor.