Annons
Cape Ad

Oddlygood® lanserar Greek Style gurt – i ny förpackningen!

Oddlygood och Pllantis merge har resulterat i nya förpackningar på gamla favoriter. Greek Style gurt är en av dem.

Sedan förvärvet av Planti under 2023, väntar en rad favoriter på att välkomnas till fullo av Oddlygood® med en ny, gemensam kostym. Genom samgåendet blev Oddlygood® marknadsledare inom kategorin växtbaserad gurt i Sverige och först ut med den nya designen är alltså Oddlygood® Greek Style gurt.

Oddlygood® Greek Style har en frisk, fräsch och lite syrlig smak, med en härligt fyllig och krämig konsistens. Detta växtbaserade alternativ till grekisk yoghurt går galant att servera i frukostskålen, äta som ett proteinrikt mellanmål mitt på dagen eller använda i matlagningen – varför inte testa en grekisk tzatziki gjord på Oddlygood® Greek Style gurt?

– Det har varit en kul och inspirerande utmaning att implementera Planti hos Oddlygood och vi är så stolta över den nya designen! Den här favoritprodukten kompletterar vårt sortiment perfekt, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood. Som marknadsledare inom växtbaserad gurt i Sverige vill vi göra det enkelt för alla att hitta goda alternativ i hyllorna, och lanseringen av Oddlygood® Greek Style tar för sig så fint i den här nya kostymen.